maanantai 20. heinäkuuta 2009

Takaisin täällä

Terve! Olen päättänyt palata blogin kirjoittamisen pariin pitkän pitkän tauon jälkeen. En lupaa pysyväni täällä pitkään, mutta ainakin olen nyt energisempi kuin silloin, kun päätin lopettaa.

Mitä siis on tapahtunut elämässäni, että päätin palata vanhaan ja tuttuun punahilkkablogiini? Hmmm.. en osaa oikein nimetä ainakaan yhtä syytä. Näiden kuukausien aikana on tapahtunut paljon, mutta kaikista eniten on kai tapahtunut nyt kesäloman aikana. Olen päässyt näkemään maailmaa, kävin kaukoidässä, opin säännölliselle unirytmille, nauttimaan opiskelusta ja nauttimaan opiskelun jättämisestä, yrittämään ajatella vanhan ihmisen näkökulmasta, ja kävinpä minä myös pari päivää purjehduskoululla oppimassa purjehtimista. Terve meri-ilma, hyvä ruoka ja ennen kaikkea isovanhempieni pohjaton rakkaus ja huolenpito tekivät minuun vaikutuksen, ja toivon todellakin Jumalalta, etten unohtaisi elämäni aikana heidän antamiaan opetuksiaan. Shin u-i shin on yksi niistä, ja kerron tuosta viisaudesta lisää insha Allah myöhemmin.

Aion muuten muuttaa hiukan blogini tyyliä. "Ei kai taas!" joku voisi ajatella. Anteeksi lukijani (joista suurin osa on varmaankin jo luovuttanut tämän blogin suhteen)... mutta tällä kerralla aion vain kirjoittaa omia ajatuksiani sen kummemmin ajattelematta, mitä varten tämä blogi on olemassa. Aion jossain vaiheessa lisätä insha Allah eli jos Jumala suo lisätä mainoksia blogiini. Tämä johtuu siitä, että tahdon rahaa, vaikken uskokaan sillä tienaavani edes sen 100 dollaria, mikä kai on minimiraja palkalle. Mutta jos näette täällä Googlen mainoksia, niin olkaa hyvä ja klikkailkaa vapaasti :). Jos saan tienattua sillä oikeasti jotakin, ilmoitan siitä tänne blogiini ja voitte jälleen kerran vakuuttua siitä, miten Google ei huijaa vaan on huippukiva-ööö-hakulaite (?).

Eli siis... muutoksia on luvassa ja punahilkkakin on kaupallistumassa. Älkää vetäkö herneitä nenään vaan nauttikaa siitä, että tämä muslimineitonen on tajunnut materialismin merkityksen ja aikoo ottaa siitä jotain irti.

3 kommenttia:

MushuThaLohari kirjoitti...

Olipas mukava yllätys, kun avatessani koneeni huomasin blogisi heränneen eloon! Kuulostaa siltä, että sinulla on asiat nätisti mallillaan, wal hamdu li Allah. Kirjoittamisen iloa sitten vain! (:

Anonyymi kirjoitti...

kannattaa miettiä niiden mainosten ottamista,sisältöön eo pystyne vaikuttamaan ja onko se sitten muutaman dollarin arvoista..

punahilkka kirjoitti...

Terve,
kiitti Mushu piristävästä kommentista :).
Ja anonyymi, kiitti muistutuksesta. Itse en näe hirveän suurta ongelmaa mainostamisessa (ellei tule tämmöisiä Jumalaa ei ole olemassa -mainoksia, astagferullah). Mutta ensiksi pitäisi saada itseään niskasta kiinni ja kirjoittelemaan lisää juttuja blogiin. Paljon liirumlaarumia olisi kyllä mielessä.