keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Haastettu 01

Kiitos Eurabialle haasteesta, joka on kai tämän blogin ensimmäinen. Koska blogini on periaatteellisista syistä suomenkielinen, käännän alkuperäisen kyselyn englannista suomeksi. sulkeiden [] sisällä on minun omat kommenttini, jotka eivät liity alkuperäiseen kyselyyn.

------------------------------------

Tämän kyselyn haasteellisin asia on se, että kysymyksiin voi vastata vain yhdellä ainoalla sanalla. [no en varmasti vastaa vain yhdellä sanalla aina, kyselyhän olisi muuten tosi tylsä!]


1. Missä sinun kännykkäsi on? >Repussa
2. Missä on sinun muut tärkeät asiat? >Siellä sun täällä
3. Hiustesi väri? >Väri on liian suhteellinen käsite eikä minulla ole tapana kuvailla hiuksiani julkisesti. Ties vaikka joku mies lukee sitä ja on tarpeeksi pöljä ihastumaan minuun tuon takia!
4. Äitisi? >Eräs minulle rakkaimmista henkilöistä.
5. Isäsi? >Eräs niistä (harvoista) henkilöistä, joita kunnioitan todella paljon.
6. Lempiasiasi? >Islam, fysiikka ja ruoka. Ystävät ja perhekin taitavat kuulua tähän kategoriaa
7. Edellisen yön uni? >En muista, mutta nukuin vain muutaman tunnin ja olen hereillä nytkin kahvin voimalla (<- huom. voima-sanan käyttö tosin taitaa olla fysiikan mukaan epämielekästä ja harhaanjohtavaa tässä tapauksessa)
8. Unelmasi/maalisi? >Jumalan mielisuosio, fysiikan opinnoista valmistuminen, hyvä opettajuus, maailmanmatka (erityisesti Australia ja USA matkakohteina), oma perhe, onnellinen vanhuus (sitten jos pääsen sinne), musta vyö ja sen arvon mukainen kypsyys ja hyvä kunto
9. Huone, jossa olet? >Kurssikirjaston lukusalitilan mikrohuone
11. Pelkosi? >Elämän loppuminen huonoon aikaan ja seuraavaksi ehkä hiukan naurettavan kuuloista mutta siitä huolimatta totta, madot ja etanat.
12. Missä haluaisit olla kuuden vuoden kuluttua? >Töissä jossakin tutkimuslaitoksella (CERN olisi tietenkin unelma)
13. Missä olit viime yönä? >Kotona ja vielä tarkemmin uppoutuneena elämänkaaripsykologiaan
14. Mitä et ole? >Unelmaminä
15. Yksi asia toivelistaltasi? >Matkalippu kahdelle Saudeihin (ja vielä enemmän tarkennettuna Mekkaan) pyhiinvaellusreissulle.
16. Missä kasvoit? >Vähän joka paikassa, enimmäkseen Suomessa.
17. Asia, jota teit viimeksi? >Palautin yölainasta kirjat.
18. Mitä puet tällä hetkellä? >Huppari+polviin ulottuva farkkuhame+farkkuhousut+huivi+sukat+kengät. Tai niinhän se ainakin päällisin puolin näyttää. Mitä niitten alla on, sitä on kai turha luetella.
19. TV:si? >Hah, mikä se on? (toisin sanoen en omista)
20. Lemmikkisi? >Ei ole mutta papukaija sopisi kai luonteelleni (olemme molemmat huonoja sietämään muutoksia niin ympäristössä kuin elämässä)
21. Tietokoneesi? >HP:n läppäri, tosin potkin sen ulos kodistani.
22. Mielialasi? >Iloinen, innokas
23. Kaipaatko jotakuta? >Tottakai

24. Autosi? >Jos saisin valita, Jaguar!
25. Jotain, mitä et pue (tällä hetkellä)? >Silmälasit
26. Lempikauppasi? >Musiikki-Kullas (tiedän tiedän, ei ihan perinteinen lempparikauppa muslimille... mutta tykkään siitä tunnelmasta, joka kaupassa vallitsee)
27. Kesäsi? >Kylmä, sateinen ja itikoita sisältävä. Unelmakesään kuuluisi ulkomaanmatka.
28. Rakastatko jotakuta? >Kysy vain, kuinka monta! (vai meinattiinko tässä miehen ja naisen välistä rakkautta eikä sitä yleistä?)
29. Lempivärisi? >Vihreä

30. Milloin nauroit viimeksi? >Ainakin eilen, tästä päivästä en muista.
31. Milloin itkit viimeksi? >Vaikea sanoa.

Haasta lopuksi viisi muuta bloginkirjoittajaa tekemään tätä kyselyä.

> Koska en tunne kovinkaan monta bloginkirjoittajaa, haastan vain yhden ainukaisen bloginkirjoittajan ja se olet SINÄ, Muslimatar!

[Muuten, huomasiko joku, että 10. kohtaa ei ole tässä kyselyssä? Vai onko niin, että kopioimisvaiheessa olen hypännyt sen yli?]

Ei kommentteja: