keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Lopetan

Heitän pyyhkeen kehään, luovutan, otan luuserin roolin. Toisin sanoen, en jaksa enää blogata. Vielä kolmansin sanoin, en jaksa oikeastaan tällä hetkellä oikein mitään.

Pitäkäähän hauskaa, lukijani, ja nauttikaa elämästä! Minä menen tästä katsomaan, onko elämällä mitään sanottavaa minulle.

Jätän blogin kummiskin vielä auki, mutta en lupaa, ettenkö joskus sulkisi sen kokonaan pois. En uskalla tehdä sitä nyt, koska saatan myöhemmin kaduta. Ehkä jatkan bloggaamista myöhemmin, ehkä en. En tiedä todelakaan. Joka tapauksessa, hyviä jatkoja niin teille kuin myös itselleni.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys!

Parista viimeisestä blogimerkinnästäsi päätellen olet masentunut. Jos tilanne jatkuu kannattaisi hakeutua lääkäriin, eikä jäädä kiinni siihen, nimittäin masennukseenkin tottuu...

Otto

punahilkka kirjoitti...

Tervehdys, Otto!

Kiitos huolenpidostasi, olenkin hiukan alkanut seurailla tilannettani ja toivon, että tästä menisi suunta kohti parempaan. Tiedän olevani jonkun verran masennusherkkä ihminen, olen ottanutkin sen takia joskus jopa lomaa. Pidän kuitenkin mielessäni kehoituksesi :).